Американският предприемач и милиардер Илон Мъск разкритикува американското образование, съобщава Financial Times.В

...
Американският предприемач и милиардер Илон Мъск разкритикува американското образование, съобщава Financial Times.В
Коментари Харесай

Илон Мъск обвини американското образование за лошите отношения с дъщеря му

Американският бизнесмен и милиардер Илон Мъск разкритикува американското обучение, съобщава Financial Times.

В новото си изявление създателят на Tesla и SpaceX призна, че упреква американското обучение за неприятните връзки с щерка си Вивиан, която се разгласи за трансджендър.

Според най-богатия човек в света поради " неомарксистите " в елитните образователни заведения на Съединени американски щати се е образувала атмосфера, която е настроила детето му против него.
 Илон Мъск със синовете от първия си брак Илон Мъск със синовете от първия си брак Снимка: Getty
„ Това е цялостен комунизъм... и общото чувство, че в случай че си богат, значи си злобен. Тази [връзка] може да се промени, само че аз имам доста положителни връзки с всички останали [деца]. Невъзможно е да спечелиш всичките “, споделя милиардерът.
 Илон Мъск със сина си от Граймс Илон Мъск със сина си от Граймс Снимка: Getty Images
Имайте поради, че 51-годишният Илон Мъск е татко на доста деца. От последния му съюз с певицата Граймс се раждат две деца. От първата брачна половинка на бизнесмена Джъстин Уилсън порастват пет сина (единият от които се разгласи за транссексуален). Има и клюки, че служителка на предприемача неотдавна е родила близнаци, против което самият Илон Мъск не възрази.

18-годишният Ксавие Александър Мъск смени пола си при започване на есента на 2022 година и взе името Вивиан Джена Уилсън. Детето на американския милиардер към този момент съумя да си " отгледа " и гърди.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР